Outdoor Team Building activiteiten

Het doel van deze activiteit is dat de deelnemers door middel van deze emotioneel intensieve Outdoor Team Building activiteiten zich deel voelen van de groep.

Het is een activiteit waarbij in een korte tijd de teamleden dichter bij elkaar komen en de relaties worden versterkt. Maar het is voornamelijk een activiteit waarbij veel energie en plezier ontstaat! Uit ervaring blijkt dat deze activiteit geschikt is voor iedereen; elke nationaliteit, leeftijd, geslacht en professionele positie.

De belangrijkste ingrediënten voor deze activiteit zijn: veel energie, veel verschillende activiteiten, plezier en een maximale interactie met de andere teamleden!

 

 

Cognitieve en relationele activiteiten

outdoor spider webDeze team building activiteit is heel geschikt om elkaar te leren kennen en om meer over elkaar te weten te komen op een ongebruikelijke, originele en grappige manier.

Er zullen activiteiten worden gedaan die de mogelijkheid geven om een relatie op te bouwen door middel van fysiek contact, waarbij samenwerking, zelfvertrouwen en vertrouwen in de ander worden gestimuleerd.

Deze activiteit sluit niemand buiten, iedereen werkt mee om het gezamenlijke doel te bereiken!

 

Probleemoplossing activiteiten

Outdoor rete

Wat moeten de deelnemers doen tijdens de Outdoor Team Building activiteiten?

De activiteiten zijn soortgelijk aan andere dynamische team building activiteiten en kunnen dus in de stad of in de natuur plaatsvinden. Er zijn veel uitdagingen om aan te gaan: de deelnemers moeten bijvoorbeeld samen een doel bereiken of een oplossing voor een probleem vinden waarbij ze een aantal specifieke regels moeten volgen. Vervolgens moeten ze obstakels overwinnen, zullen zij zichzelf tegenkomen, en moeten zij zich haasten in een race tegen de klok. Om het doel te bereiken zullen zij hun creatieve vaardigheden moeten gebruiken, waarvan ze misschien nog niet eens wisten dat ze het in zich hadden!

Onze problem solving activiteit begint met een korte inleiding en uitleg over de startsituatie waarin men verkeert:

  • een doel om te bereiken of een probleem om op te lossen
  • schaarse hulpbronnen
  • een tijdslimiet

Dit is bedoeld om de deelnemers te stimuleren en te kunnen observeren in een neutrale context, waarbij de focus vooral ligt op persoonlijke en relationele dynamieken, besluitvorming en uitvoering.

Aan het einde is er nog een nabespreking waarbij de deelnemers uitleggen hoe de activiteiten zijn verlopen en waarbij ze op hun rol in het team moeten reflecteren: hebben ze op een bepaald moment iets toegevoegd of juist niet? .

De nabespreking is bedoeld om mensen te laten inzien hoe ze hebben gehandeld om hun inzet en toewijding aan het bedrijf te laten groeien.

Wil je deze uitdagende ervaring aangaan? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.